“Kennis en ervaring zijn alleen van nut als ze uitgewisseld worden.”

Meer dan ooit is deze mooie lijfspreuk van onze past-Voorzitter Hendrik Leurs actueel in een wereld die schijnbaar steeds sneller rond haar as draait.

Hij richtte dan ook, samen met stichtend voorzitter Willy Haegens, eind 2013 mee feXpro op, de beroepsfederatie voor vastgoedeXperten en -promotoren, om de kennisberoepen uit de vastgoedsector en de vastgoedpromotoren te verenigen.

Opleidingen en seminaries organiseren, actuele informatie verschaffen, praktijkgerichte werkgroepen organiseren, een aankoopplatform, behartiging van de belangen van de sector, bevordering van onderlinge contacten tussen de leden,….. vormden meteen van bij de start een sterk aanbod van feXpro.

Na de oprichting zorgde dit samen met de inzet van de bestuurders er voor dat feXpro een constante aangroei van het aantal leden kende.

Ik mocht begin 2018 als nieuwe voorzitter de fakkel overnemen van één van de meest erudiete mensen uit onze sector die ik ken. “Big shoes to fill”, maar dat maakt het net zo boeiend.

Na de “jeugdjaren” wil feXpro de komende jaren gans Vlaanderen “veroveren” en het aanbod diensten en tools voor onze leden verder uitbreiden.

De ambities van het nieuwe bestuur zijn dus steil, maar de motivatie is er! Bovendien is er voor versterking gezorgd, want feXpro beschikt vanaf dit jaar over een zevenkoppig bestuur.

Zo willen wij feXpro nog beter laten beantwoorden aan wat u als lid van uw beroepsorganisatie verwacht en bijdragen aan uw professioneel succes.

Met collegiale groeten,


Glenn Geyssens

Voorzitter


Fexpro leden genieten 15% korting op een aantal boeken inzake vastgoed van Larcier

Dag van het Vastgoed

 

Campagnebeeld_2021.png

INSCHRIJVEN:

- voor leden: via persoonlijke link in mail

- niet-leden: https://admin.weha.be/invitation2.php?website=1&event=316&domain=cibovl&test=Bedrijven moeten maandelijks melden wie niet kan thuiswerken

Knipsel.JPG

 

BEDRIJVEN MOETEN MAANDELIJKS MELDEN WIE NIET KAN THUISWERKEN

 

De overheid schakelt deze week een versnelling hoger in de controles op telewerk!

 

Concreet wordt zaterdagavond een nieuwe registratietool gelanceerd op de portaalsite van de Rijksdienst Sociale Zekerheid.

 

Elke onderneming moet er elke maand invullen hoeveel personeelsleden ze telt (per filiaal) en hoeveel personeelsleden een taak uitvoeren waarvoor telewerk niet mogelijk is.

 

Volgens federaal Minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) zal dat de controles een pak efficiënter doen verlopen. 'Het volstaat voor de sociale inspectie de aangifte te vergelijken met de situatie ter plaatse.'

 

Aanzienlijke geldboetes of zelfs sluiting volgen bij vaststelling van overtredingen.

 

Beste leden, het is dus beter de nieuwe regel goed op te volgen om dit te voorkomen!

 

Met vriendelijke groeten 

Glenn Geyssens

Voorzitter feXpro